Ταχίνι ολικής άλεσης σε πετρόμυλο βιολογικό 'Silver Leaf' - Σκάλα Λακωνίας


Vegan

         

 Ταχίνι ολικής σε πετρόμυλο 
350γρ
Vegan
Ταχίνι βιολογικό ολικής άλεσης σε πετρόμυλο 'Silver Leaf' βιολογικό 350γρ.


Το ταχίνι ολικής αλέσεως 'Silver Leaf', αποτελείται από σουσάμι το οποίο αλέθεται ολόκληρο σε πέτρινο μύλο με τον παραδοσιακό τρόπο, ώστε να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά και ορυκτά στοιχεία του και το ιδιαίτερο άρωμά του!
Χωρίς άλλα συστατικά. 
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε φυτικές ίνες, ορυκτά και μεταλλικά στοιχεία όπως σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο, είναι πολύ πλούσιο και θρεπτικό προϊόν και μια πολύ υγιεινή τροφή! 
Ταιριάζει υπέροχα με το μέλι ελάτης και μέλι βελανιδιάς
!
Σκάλα Λακωνίας


Vegan Life festival! 9/7/2017

Είμαστε γεμάτοι χαρά και συγκίνηση που βρεθήκαμε στο 2ο Vegan Life Festival Athens 2017 την περασμένη Κυριακή. Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλο το κόσμο, που μας αγκάλιασε και μας γέμισε δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε το όραμα μας, για ποιοτικά, γευστικά, φυσικά, γεμάτα υγεία προιόντα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον σεφ μας John Tsarou που με μεράκι μοιράστηκε γευστικούς συνδυασμούς με το ταχίνι, το λάδι, τις ελιές και πάστα ελιάς μας.Healthy event στο Delikatessen Nora's Deli! 4/6/2015

Γευσιγνωσία για το βιολογικό Ταχίνι ολικής άλεσης σε πετρόμυλο, από αναποφλοίωτο σουσάμι 'Silver Leaf'!
Το ταχίνι προσφέρθηκε με βιολογικό ψωμί ζέας και εξέπληξε ευχάριστα όσους το δοκίμασαν! Το εκλεκτό παντοπωλείο, μετά το τεστ δοκιμής των gourmet προϊόντων 'Silver Leaf', προτείνει & προωθεί πλέον το βιολογικό Ταχίνι ολικής άλεσης σε πετρόμυλο 'Silver Leaf'.