Βιολογικές σαλάτες 4ης γκάμας Bonduelle φρέσκιες συσκευασμένες έτοιμες για κατανάλωση


Σαλάτα φρέσκια βιολογική Grand Mix Ιταλίας έτοιμη για κατανάλωση
 

Σαλάτα φρέσκια Mista βιολογική Ιταλίας έτοιμη για κατανάλωση
 

Σαλάτα Ρόκα φρέσκια Βιολογική Ιταλίας έτοιμη για κατανάλωση
 
 Σαλάτα Mix Sfizioso BIO
100γρ

Σαλάτα Mix Sfizioso BIO

Σπανάκι μεγάλο φύλλο Be Bio
370γρ
 
Σπανάκι μεγάλο φύλλο βιολογικό έτοιμο προς κατανάλωση Be Bio

 

Σαλάτες φρέσκιες βιολογικές 4ης γκάμας Bonduelle 
Πλυμμένη, κομμένη, έτοιμη για κατανάλωση

Ποιότητα που ξεχωρίζει!

-Χωρίς προετοιμασία
-Χωρίς να χάνετε  χρόνο
-Χωρίς να χάνετε ούτε ένα φύλλο!

Τεχνογνωσία

Τα λαχανικά, ευαίσθητα στις καιρικές συνθήκες είναι απρόβλεπτα και φθείρονται εύκολα. Σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από το χωράφι μέχρι το πιάτο του καταναλωτή, η Premium Fresh φροντίζει για την άριστη ποιότητα των λαχανικών της, χωρίς ποτέ να τα νοθεύει ή να τα παραποιεί.

Συστηματικοί και συνεχείς έλεγχοι γίνονται από τους εμπειρογνώμονες της Premium Fresh  σε κάθε συγκομιδή και σε όλα τα στάδια της μεταποίησης και της παραγωγής. Οι βακτηριολογικές και χημικές αναλύσεις που γίνονται στο εργαστήριο, εγγυώνται την διατήρηση των οργανοληπτικών και διατροφικών αρετών των λαχανικών και την ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Και ασφαλώς η ιχνηλασιμότητα των προϊόντων είναι αυστηρή σε κάθε σημείο της αλυσίδας παραγωγής, προσφέροντας στον καταναλωτή την εγγύηση της άριστης ποιότητας και υγειονομικής ασφάλειας από τη συγκομιδή της πρώτης ύλης μέχρι το πιάτο σας.

Σαλάτες έτοιμες για κατανάλωση

Οι υψηλές απαιτήσεις της Premium Fresh στη διαδικασία μεταποίησης, επιτρέπει την διατήρηση όλων των οργανοληπτικών και διατροφικών αξιών των λαχανικών.

Ένα ατού στη φόρμα σας

Μια απροσδόκητη συνεύρεση λεπτών γεύσεων για να γίνει η σαλάτα ένα με την ευχαρίστηση!

Οι πιο τρυφερές σαλάτες βρίσκονται προστατευμένες μέσα στις ειδικές σακούλες για να κρατάνε την φρεσκάδα και την τρυφερότητά τους. Όλες οι σαλάτες της Premium Fresh, είτε συλλέγονται νωρίς στο στάδιο που είναι ακόμα νεαρά βλαστάρια, είτε λίγο αργότερα σας προσφέρουν την καλύτερη γεύση και συνδυάζουν στο πιάτο σας νοστιμιά και υγεία. Συλλέγονται, επιλέγονται και κόβονται στο χέρι με φροντίδα, για να κρατήσουμε για σας μόνο τα καλύτερα μέρη της σαλάτας: τα πιο φρέσκα και τραγανά φύλλα της…

Η σωστή διατροφή, είναι το κλειδί της ενέργειας και της καλής υγείας!

Τα λαχανικά Premium Fresh είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της γραμμής μας. Οι διατροφολόγοι συστήνουν μια ημερήσια κατανάλωση 300 με 500 γρ. λαχανικών φρέσκων ή μαγειρεμένων.  Πηγή βιταμινών, τα λαχανικά δίνουν επίσης ορυκτά άλατα και ιχνοστοιχεία για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Πρακτικό και εύκολο!

Μια εύκολη λύση που σας διευκολύνει την ζωή

·         Χωρίς προετοιμασία

·          Χωρίς να χάνετε  χρόνο

·          Χωρίς να χάνετε ούτε ένα φύλλο!


Σαλάτες φρέσκιες βιολογικές 4ης γκάμας Bonduelle