Ταμπουλέ Souk με σπόρους καί αμύγδαλα 'Βιόδωρος Γαία' ΒΙΟ

Ταμπουλέ Souk 'Βιόδωρος Γαία' ΒΙΟ

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα απ'ο την Plus Organica

Συστατικά: πλiγούρι βρασμένο*, ηλιόσπορος ψίχα*, κολοκυθόσπορος*, αμύγδαλο λευκό*

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 350 γρ

Συνταγή: Σαλάτα ταμπουλέ Souk

Υλικά :

1 κούπα ταμπουλέ,

50γρ τοματίνια,

1/2 ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο,

1/2 φ/λ ελαιόλαδο και

χυμό απο 1 λεμόνι.

Οδηγίες : Βάζουμε το ταμπουλέ σε μπόλ και το σκεπάζουμε με ζεστό (και όχι καυτό) νερό ίσα που να το καλύπτει. Κατόπιν σκεπάζουμε το μπόλ και αφήνουμε το ταμπουλέ να μείνει για 30'. Σε άλλο μπόλ ρίχνουμε τα τοματίνια και τον βασιλικό. Τέλος προσθέτουμε το ταμπουλέ, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε την σαλάτα με το ελαιόλαδο και το λεμόνι.

...και καλή σας απόλαυση!!!