Ρεβύθια Γρεβενών Βιόδωρος Γαία ΒΙΟ



Συνταγή ρεβύθια σούπα Βιόδωρος Γαία :  

ΥΛΙΚΑ

500γρ ρεβύθια Βιόδωρος Γαία 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλ. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα ρεβύθια να μουλιάσουν για πολλές ώρες (ιδανικά 12 ώρες) σε νερό με μια κσ αλάτι . Ρίχνουμε τα ρεβύθια στην κατσαρόλα με κρύο νερό, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι . Αφαιρούμε 2-3 στρώσεις από το κρεμμύδι και ρίχνουμε το υπόλοιπο ολόκληρο στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσουν για 50' ή μέχρι να χυλώσουν και να λιώνουν Όταν σταματήσει το βράσιμο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια πετσέτα και από πάνω το καπάκι και αφήνουμε για 5' πριν σερβίρουμε . Σερβίρουμε ζεστά με αλατοπίπερο, λάδι, λεμόνι και κρεμμυδάκι .

Ρεβύθια βιολογικά Γρεβενών 'Βιόδωρος Γαία'

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Προέλευση Γρεβενά

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 500γρ