Ρεβύθια Γρεβενών Βιόδωρος Γαία ΒΙΟ

Συνταγή ρεβύθια σούπα Βιόδωρος Γαία :  

ΥΛΙΚΑ

500γρ ρεβύθια Βιόδωρος Γαία 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλ. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα ρεβύθια να μουλιάσουν για πολλές ώρες (ιδανικά 12 ώρες) σε νερό με μια κσ αλάτι . Ρίχνουμε τα ρεβύθια στην κατσαρόλα με κρύο νερό, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι . Αφαιρούμε 2-3 στρώσεις από το κρεμμύδι και ρίχνουμε το υπόλοιπο ολόκληρο στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσουν για 50' ή μέχρι να χυλώσουν και να λιώνουν Όταν σταματήσει το βράσιμο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια πετσέτα και από πάνω το καπάκι και αφήνουμε για 5' πριν σερβίρουμε . Σερβίρουμε ζεστά με αλατοπίπερο, λάδι, λεμόνι και κρεμμυδάκι .

Ρεβύθια βιολογικά Γρεβενών 'Βιόδωρος Γαία'

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Προέλευση Γρεβενά

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 500γρ

Αγροτικό προϊόν περιορισμένης παραγωγής  υψηλής ποιότητας από τα Γρεβενά.

Νόστιμα ελληνικά ρεβύθια Γρεβενών που καλλιεργούνται βιολογικά και με ιδιαίτερη φροντίδα. Είναι ευκολόβραστα και με υπέροχη γεύση. Τα βιολογικά ρεβύθια ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα όσπρια για την ποιότητα των πρωτεϊνών τους που ανέρχεται σε ποσοστό 20% με 30%. Τα ρεβύθια αποτελούν μία από τις καλύτερες πηγές φυτικής πρωτεΐνης ισάξιας με το κρέας, το γάλα & τη σόγια.