Φάβα τρικολόρε Βιόδωρος Γαία ΒΙΟ

Συνταγή φάβα τρικολόρε :

ΥΛΙΚΆ.

250γρ. φάβα τρικολόρε , 2 κρεμμύδια , 1 1/2 λίτρο νερό , 1/4 φλ. ελαιόλαδο , θυμάρι , αλάτι .

ΕΚΤΈΛΕΣΗ.

Τοποθετούμε το μείγμα σε μπολ και την καλύπτουμε με νερό . Αφήνουμε 30' να μουλιάσει και στη συνέχεια τη στραγγίζουμε . Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα πλασοτέ με χοντρή βάση το λάδι . Σε μέτρια φωτιά αφήνουμε τα χοντροκομμένα κρεμμύδια με το θυμάρι για 7' - 8' ,να γίνουν διάφανα και να μαλακώσουν . Προσθέτουμε το μείγμα και το νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. Αφού βράσει αφαιρούμε το θυμάρι και αφήνουμε τη φάβα για ακόμη 40' μέχρι να λιώσει . Την πολτοποιούμε με τη ράβδο ή στο μπλέντερ . Τέλος την σερβίρουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο .

Φάβα τρικολόρε βιολογική 'Βιόδωρος Γαία'

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Συστατικά: φάβα κίτρινη* Γρεβενών, φάβα πράσινη*, κόκκινη* φακή

Όπου * Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την Plus Organica

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 500 γρ