Φακές ψιλές Γρεβενών Βιόδωρος Γαία ΒΙΟ
Συνταγή για φακές σούπα Βιόδωρος Γαία :
ΥΛΙΚΑ
500γρ φακές Βιόδωρος Γαία , ένα μεγάλο κρεμμύδι μια τομάτα ψιλοκομμένη , 1κσ πελτέ τομάτας 2 δαφνόφυλλα μια σκ. σκόρδο,1 φ/λ. ελαιόλαδο αλάτι , πιπέρι .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεδιαλέγουμε και ξεπλένουμε καλά τις φακές .Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρομε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τον πελτέ, τις τομάτες, νεράκι ίσα να τις σκεπάζει και βάζουμε τις φακές. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τα δαφνόφυλλα, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να χυλώσουν .
Φακές Ψιλές Γρεβενών βιολογικές Βιόδωρος Γαία
Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Προέλευση Γρεβενά
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007
Βάρος 500γρ
Αγροτικό προϊόν περιορισμένης παραγωγής υψηλής ποιότητας από τα Γρεβενά.
Φακή ψιλή βιολογικής καλλιέργειας από τα Γρεβενά.
Με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Τρώγεται κυρίως βραστή ως σούπα, ενώ χρησιμοποιείται σε διάφορες σαλάτες και σε πιάτα κρεατικών ως γαρνιτούρα.
....για απαιτητικούς! Πρέπει να την δοκιμάσετε!
Το χαβιάρι της φακής....έγραψε ο 'Γαστρονόμος'
για τις φακές 'Βιόδωρος Γαία'!
Εξαιρετικές φακές σε ποιότητα, στο βράσιμο και σε νοστιμιά!